Polityka prywatności

Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług sklep internetowego poprzez Serwis.

 

Kto jest administratorem Twoim danych osobowych?

Administratorem Twoich danych osobowych jest Agencja Interaktywna Antylab Daniel Kuryło z siedzibą w Spytkowo 64, 11-500 Giżycko, NIP 8451914048 REGON 281558247. Skontaktować się z nami możesz poprzez formularz kontaktowy lub dzwoniąc do nas na numer podany w zakładce "Kontakt".

 

Jakie dane gromadziny?

Podczas korzystania ze serwisu internetowego możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych w celu założenia konta lub zrealizowania zamówienia. Dane które są wymagane są oznaczone "*", są to niezbędne dane do założenia konta lub zrealizowania Twojego zamówienia.

Dane, które możesz dobrowolnie wprowadzić poprzez formularze to między innymi: login, imię, nazwisko, adres, numer telefonu, adres e-mail, NIP.

 

Bezpieczeństwo Twoich danych

W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

 

Jakie są Twoje prawa w odniesieniu do Twoich danych osobowych?

Masz prawo do wglądu, edycji, a także żądania usunięcia wszystkich Twoich danych w celu zaprzestania przetwarzania.

 

Komu udostępniamy Twoje dane?

W związku z realizacją naszych usług jesteśmy zmuszeni podać Twoje niektóre dane podmiotom bankowym w celu opłacenia Twojego zamówienia, a także podmiotom realizującym dostawę towaru. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim nie związanymi z zamówieniem, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

 

Informacja o plikach cookies

Pliki cookies są niewielkimi plikami tekstowymi, które są przechowywane przez Twoją przeglądarkę. Zawierają zbiory informacji, które są zapisywane na Twoim komputerze, kiedy odwiedzasz nasz Serwis. Następnie, podczas każdej kolejnej wizyty są wysyłane z powrotem do Serwisu, z którego zostały pobrane lub do innego, który rozpoznaje dany plik cookie.
Pliki cookies są użyteczne, ponieważ umożliwiają witrynie rozpoznanie urządzenia użytkownika przy ponownej wizycie w Serwisie. To Ty dajesz nam wiedzę o tym, w jakim kierunku powinniśmy się rozwijać i jakie są Twoje wymagania.
Pliki cookies w żaden sposób nie niszczą, ani nie uszkadzają systemu w Twoim komputerze, zapisanych plików, ani też celowo nie wpływają niekorzystnie na jego wydajność lub funkcjonalność. Identyfikacja odbywa się bezosobowo, bezimiennie i są to jedynie dane, dotyczące sposobu i formy korzystania z serwisu.
Więcej informacji na temat plików cookies można znaleźć na stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl lub sekcji "Pomoc" Twojej przeglądarki internetowej.

 

Inne informacje

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - Kontakt.

 

To Top
Logo Esmera +18 tylko dla dorosłych
Sklep internetowy Esmera jest dostępny tylko dla osób dorosłych
Czy masz już ukończone 18 lat? Tak, idziemy dalej Nie, rezygnuje